L.E.D. Lichttherapie

(Light Emitting Diodes)

 

Met het Lichttherapie systeem van Simply Beauty haalt u de next revolutionaire stap in Beautyland in huis.

.

De nieuwe manier om tot een complete heling van de huid te komen is Photon L.E.D. lichttherapie. Deze therapie is ontwikkeld door NASA in 1980 om het heling ( en groeiI)proces van wond en weefsel te verbeteren en versnellen in de ruimte. De techniek wordt al geruime tijd in ziekenhuizen en de medische wereld toegepast L.E.D. technologie maakt gebruik alle golflengtes in het lichtspectrum en is 100% veilig. Het stimuleert de huid cellen te regeneren, verbetert de bloedsomloop en verhoogt de collageenproductie.

Het heeft zich heel snel bewezen als een van de meest effectieve niet-invasieve methode om de huid te helpen verjongen.

 

Met L.E.D. technologie dring je dieper de huidlaag binnen, revitaliseert de cellen, stimuleert productie van collageen en elastine, geeft de huid een jeugdigere en stralendere uitstraling.

 

Bij meerder behandelsessies zul je een anti-aging effect ervaren. De behandeling is te integreren in uw huidige behandelingen of een op zichzelf staande behandeling.

 

De techniek

 

L.E.D lichttherapie maakt gebruik van photonlicht dat alle kleuren in het spectrum gebruikt, waarbij elke kleur afzonderlijk een ander helingsproces op gang brengt, hierdoor wordt het makkelijker om bepaalde huidaandoeningen effectief en pijnloos te verhelpen zonder schade.

Langdurig wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat door het stimuleren van de pijnappelklier/de thalamus (centrum van ons systeem), doormiddel van het toepassen van photon/gamma licht in diverse kleuren, het lichaam gestimuleerd wordt zelf te helen naar het hoogst haalbare potentieel dat het lichaam biedt.

 

Beste resultaten onstaan in kuurverbanden en meerdere sessie kort op elkaar en het combineren van diverse technieken met elkaar. Zo is de combinatie microdermabrasie(ontvankelijk maken van de huid) gecombineerd met ultrasone trillingen(opname van vitale stoffen maximaliseren) L.E.D. lichttherapie(genezing van de cellen en weefsel) de ultieme combinatie om de huid te stimuleren te genezen en herstellen naar zijn hoogsthaalbare potentie.

 

Werking van de kleuren

 

Rood 630 nm - Rood LED licht komt wat dieper in de huid en werkt vooral anti-aging en anti-oxidant ! Versterkt de doorbloeding, verbetert de elasticiteit en huidskleur; elimineert (fijne) lijntjes en rimpels; herstelt huidbeschadigingen (wondjes) en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. Speciaal ontwikkeld voor behandeling van: de droge, verouderde, allergische en/of beschadigde huid. Het rode LED licht bevordert de bloedcirculatie en lymfestroming en vermindert huidverslapping.

 

Blauw 415 nm - Blauw LED licht komt het minst diep in de huid en werkt daardoor vooral oppervlakkig. Werkt antibacterieel, ontstekingsremmend ,kalmerend, anti-roodheid, verkleint de poriën en verfrist de huid ! Voor behandeling van: acne (puistjes), mee-eters, ontstekingen, huidoneffenheden en huidimperfecties ! Het blauwe LED licht doodt bacteriën en vermindert roodheid en Rosacea; is effectief bij de vermindering van bacteriën bij acne en bacteriële ontstekingen en wordt ingezet bij de verbetering van acne en zonlicht beschadigingen. Vermindert inflammatie (ontstekingen).

 

Paars is een combinatie van rood en blauw en dringt het meest diep door tot in het bindweefsel en wordt daarom toegepast op litteken / littekenweefsel. (striae)

Directe resultaten:

 

 • Zachtere, gladde en soepelere huid
 • Verhoogt vochtgehalte en gezonde huidglans
 • Verbetert totale huidbeeld
 • Stralende teint
 • Verhoogt opname van cosmetische producten
 • Verbetert doorbloeding
 • Bevordert wondgenezing
 • Bestrijdt acné bacteriën

Resultaten op langere termijn:

 

 • Maakt de huid voller en jonger
 • Verminderd lijntjes en rimpeltjes
 • Verminderd littekens, ouderdoms- en pigmentvlekken
 • Verbetert huidstevigheid en elasticiteit
 • Verbetert huidstructuur en verkleint poriën
 • Reduceert rimpels
 • Vermindert acne en roodheid
 • Totale genezing op cellulair niveau

Contact opnemen

Telefoonnummer: 010 842 4478

Email: info@simplybeauty.nl

© Copyright 2017 Simply Beauty

Overige informatie

KvK: 244 69 354

Rotterdam

* Algemene Voorwaarden