• Gerichtere Behandelplannen

 

  • Verhoogt Productverkoop

 

  • Omzetverhogend

 

  • 10 Huidcondities

Smart Mirror

 

Smart Mirror is de meest geavanceerde huidanalyse apparatuur met opname, analyse en weergave van 3 functies in 1. Het maakt gebruik van RGB, UV, PL, 3 spectrums in combinatie met kunstmatige intelligentie en beeldanalysetechnologie, na 10 jaar markttests, 30 miljoen klinische data analyses, maakt de Smart Mirror binnen 20 seconden een efficiënte huidanalyse van 10 dermis(lederhuid) en epidermis(opperhuid) huidproblemen zoals zon beschadigingen, vlekken, poriën, vochtproblemen, rimpels, pigmentatie en zo op. Smart Mirror kan producten en behandelingen voor aangepast huidonderhoud automatisch aanbevelen. Het is een essentiële huidanalyse techniek voor alle cosmetisch bedrijven, schoonheidsspecialisten, opleidingscentra, de vraag van de markt zal tot 100% stijgen

 

Voor het verhogen van uw productverkoop en het vergemakkelijken van uw advies betreft behandelplannen.

Tegenwoordig is de consument veeleisend als het op huidverbetering aankomt. We zetten allerlei behandeltechnieken en mooie producten in om de klant te bedienen.

 

Maar hoe komen we nu tot het juiste behandel advies of productadvies?

Met de simpele toepassing van het huidanalyse systeem van Simply Beauty hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Smart Mirror combineert de RGB/UV /PL technieken om tot een complete heldere huidanalyse te komen. De analyse zal onthullen wat de huidschade is die zich in verschillende huidlagen aan het ontwikkelen is(en de eventuele gemiddelde leeftijd van de huid), maar welke niet altijd zichtbaar is bij daglicht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan pigmentatie, vochttekort en verstoppingen. Door het aantonen van (eventuele) onderliggende huidschade kan deze schade vroegtijdig & correct aangepakt worden.

Al een huidanalyse apparaat vanaf €85, - per maand

Contact opnemen

Telefoonnummer: 010 842 4478

Email: info@simplybeauty.nl

© Copyright 2017 Simply Beauty

Overige informatie

KvK: 244 69 354

Rotterdam

* Algemene Voorwaarden