Coolsculpting apparaat kopen

 

Het alternatief voor liposuctie

Coolsculpting (ook wel vet bevriezen of het bevriezen van vetcellen) is een zeer effectieve, figuur corrigerende behandeling die zeer geschikt is om de ‘moeilijke’ pondjes en kilo’s kwijt te raken. 

Eigenlijk is het bevriezen van vet niet de juiste benaming voor de techniek. Het is niet het vet dat wordt bevroren maar het zijn de vetcellen die gevoelig zijn voor de kou, veel gevoeliger dan het andere lichaamsweefsel, dus eigenlijk worden de vetcellen bevroren.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat vetcellen beginnen te kristalliseren bij -4oC.

 

Door kou toe te passen op de vetcellen, worden de vetcellen in de bovenste laag van het lichaamsvet op een natuurlijke en onschadelijke manier afgebroken, zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen.

De afgebroken vetcellen worden, op natuurlijke wijze, door en uit het lichaam afgevoerd. Omdat de afgebroken vetcellen langzaam en in kleine hoeveelheden worden afgevoerd, heeft de huid voldoende tijd om zich aan de nieuwe lichaamscontouren aan te passen. De huid zal dan ook niet verslappen, maar juist steviger aanvoelen dan voorheen.

 

Het lichaamsvet van de mens is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag vet zit zeer dicht op de spieren en kan je aanpakken door voldoende beweging en gezonde voeding. De laag vet die net onder de huid zit is een hardnekkige vetlaag. Deze vetlaag is niet of nauwelijks doorbloed. Hierdoor is het moeilijker deze vetlaag aan te pakken met gezonde voeding en veel sporten heeft hier weinig impact op. Vandaar dat mensen die toch echt een gezonde lifestyle hebben toch niet van deze vetlaag afkomen. Voor deze doelgroep mensen is “het bevriezen”’van vet een uitkomst.

 

Na de coolsculpting behandeling zullen de vetcellen door het lichaam worden gezien als afwijkend en sterven af. Dit proces heet apoptose. De afgebroken vetcellen zullen gedurende 8 tot 12 weken na de behandeling  op een natuurlijke wijze worden opgeruimd en afgevoerd. Dit in tegenstelling tot bij een liposuctie behandeling waarbij de vetcellen op een niet natuurlijke manier worden verwijderd. Eenmaal door coolsculpting verwijderde vetcellen komen niet meer terug.

 

Minimaal 8 weken na de cryolipolyse behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 16 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen en zal langzaam mee terug bewegen.

Coolsculpting apparaat al vanaf € 185,- per maand!

Contact opnemen

Telefoonnummer: 010 842 4478

Email: info@simplybeauty.nl

© Copyright 2017 Simply Beauty

Overige informatie

KvK: 244 69 354

Rotterdam

* Algemene Voorwaarden